Betalar inte för pennor

Jag har nog inte och köpt, betalat för en vanliga penna en enda gång under de sista tio åren. Behövs liksom inte då man på mitt kontor blir fullkomligt bombarderad med reklampennor. Inte för att jag har något emot detta. Kan stundtals undra hur många reklampennor som produceras varje år. Måste vara en förfärlig massa då jag inte kan komma ihåg att jag använt en penna utan reklamtryck på oerhört länge, alltså vi snackar flera år här. Men jag klagar som sagt inte, vore mig fullkomligt främmande till och med. Rent generellt har jag dessutom väldigt svårt för gnäll och klagomål som inte leder någon vart. Nej jag har liksom alltid varit av den åsikten att man ska konstruktiv kritik att komma med annars kan man lika gärna vara tyst. Allt annat är ett enerverande slöseri med tid och energi som inte är motiverat och därmed heller inte acceptabelt.

This entry was posted on Monday, January 28th, 2013 at 5:03 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply